Solucions per al seu patrimoni immobiliari

Som especialistes a gestionar patrimoni immobiliari i obtenir la millor solució fiscal amb la rendibilitat més alta.

Consultoria patrimonial

Estudi sobre la rendibilitat del patrimoni immobiliari.

Valoració i taxació d’immobles i sòl.

Venda i lloguer d'immobles

Coneixedors del mercat actual, assessorem de manera personalitzada trobant les millors condicions perquè la venda o el lloguer de l’immoble es produeixin de manera ràpida i satisfactòria.

Cerca personalitzada d'immobles i finançament

El nostre departament immobiliari també és especialista en la cerca d’immobles de forma totalment personalitzada de manera que trobar habitatge sigui un tràmit senzill i ens evitem infinitat de visites estèrils i tràmits pesats amb el finançament. Optimitzar el seu temps és la nostra prioritat.

Consultoría patrimonial, Riguel

Consultoria patrimonial

Estudi sobre la rendibilitat del patrimoni immobiliari.

Valoració i taxació d’immobles i sòl.

Venda i lloguer d'immobles

Duem a terme una taxació completa de l’immoble per a poder establir així l’estratègia a seguir quant a la venda..

Publiquem l’immoble en els principals portals immobiliaris de manera que realitzem un filtre de curiosos i agències per a detectar l’autèntic/a interessat/a. Duem a terme les visites que més opcions tenen de compra o lloguer, per la qual cosa els resultats són molt alts en poc temps.

Els nostres honoraris són transparents i ajustats.

Venta y alquiler de inmuebles, Riguel
Soluciones patrimonio inmobiliario, Riguel

Cerca personalitzada d'immobles i finançament

La nostra gestió comprèn:

  • Entrevista personal per a determinar el més al detall possible què es vol comprar (característiques, zona/s, pressupost màxim, capital propi, etc.) així com el perfil financer de l’o els compradors.
  • Analitzem la capacitat real financera i iniciem una cerca de finançament per a obtenir una preaprovació amb diferents entitats bancàries del capital necessari per a la compra.
  • Una vegada disposem del finançament i informem de la mateixa a l’o els futurs compradors, iniciem una anàlisi de les zones i tipus d’habitatges desitjats per a presentar un dossier amb les diferents.
  • Aquelles que passin aquest primer filtre seran visitades pels compradors en companyia del nostre expert per a determinar sobre el terreny els pros i contres que en les fotos i vídeos no s’aprecien. S’acompanyarà a tantes visites noves o als immobles seleccionats com sigui necessari fins a concloure el procés en la signatura del notari.
  • Una vegada es trobi l’habitatge desitjat, ens encarregarem del procés d’Arres, tramitació de la hipoteca en cas de ser necessari i signatura de l’escriptura pública de compravenda davant notari.

Els nostres honoraris són transparents i ajustats, sempre en funció del treball encarregat i el client els coneix a l’inici del procés per a evitar sorpreses.

Coneix els nostres immobles

Truca’ns al 93 302 76 19
o si ho prefereixes, et truquem

FIS-STATION, S.L com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de remetre't la nostra newsletter amb novetats comercials sobre els nostres serveis. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.

Compare listings

Compare