Negoci

Uneix-te a nosaltres!

A Riguel Consultoria Patrimonial combinem una sòlida trajectòria de creixement amb un enfocament professional i orientat a l’èxit.
Fes el primer pas cap al teu propi negoci.

FIS-STATION, S.L com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.
Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a:

Per què triar Riguel Consultora Patrimonial?

Riguel compta amb més de 20 anys d'experiència en el sector de consultoria patrimonial.

El nostre model de negoci se centra en brindar assessorament personalitzat a clients en les àrees relacionades amb la gestió documental de decessos, herències i patrimoni.

En unir-te a la nostra companyia, tindràs accés a un model de negoci provat i a l’experiència acumulada d’una empresa consolidada en el mercat. Això redueix significativament el risc associat amb l’inici d’un nou negoci, ja que et recolzaràs en una marca de confiança i reconeguda en el sector.

Consultoría patrimonial Riguel
Consultoría patrimonial Riguel

La gestió documental de decessos, herències i patrimoni és un camp en constant creixement degut a la complexitat legal i administrativa que implica.

En obrir una oficina Riguel, et posiciones en un mercat en creixement i amb una demanda sostinguda, la qual cosa augmenta les teves oportunitats d’èxit a llarg termini.

Les claus del nostre èxit

Proximitat

Ens posem en el lloc del client entenent quina és la seva realitat i necessitats.

Especialització

La gestió hereditària és el nostre focus de servei i la nostra missió.

Àmplia experiència

Més de 20 anys d’experiència en el sector i més de 10.000 herències ens avalen.

Agilitat

La nostra especialització ens permet ser àgils i resolutius.

Transparència

La família sempre està informada de l’estat de la seva gestió.

Tarifes competitives

Gràcies a un equip humà expert en diferents àrees ens permet ser més eficaces i competitius en els nostres serveis.

Beneficis competitius

Formació inicial exhaustiva

En tots els aspectes operatius i comercials de l’empresa. Aquesta formació et brindarà les eines necessàries per a oferir un servei d’alta qualitat i mantenir l’excel·lència en la gestió patrimonial per als teus clients.

Suport legal

Per a garantir el compliment normatiu en totes les teves operacions, assegurant així un entorn empresarial sòlid i segur per al teu negoci.

Accés a programes de desenvolupament professional

Et permetrà mantenir-te actualitzat i oferir solucions a l’avantguarda del mercat en tot moment.

Generació de clients

Se’t proporcionarà el suport necessari per a la generació de clients, incloent-hi la concertació de visites d’assessorament i la realització de campanyes de captació en xarxes i mitjans locals.

Assessorament constant

En diverses àrees clau per a l’èxit del teu negoci. Això inclou suport comercial, de màrqueting i corporatiu, així com assistència en la implementació i ús efectiu del sistema informàtic de gestió (CRM).

Gestió administrativa i el càlcul d'impostos

Aquests realitzaran de manera centralitzada des de la seu, permetent-te enfocar-te en l’atenció al client i el creixement del teu negoci sense preocupar-te per tasques administratives complexes.

Compare listings

Compare