FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Tràmits després de defunció

És un document que pot ser usat per qualsevol persona física que desitgi decidir sobre el destí dels seus béns després de la seva defunció.

Podran acceptar l’herència totes les persones designades en el testament o en defecte d’això si el causant no va atorgar testament, aquells que d’acord amb la llei, tinguin algun dret sobre aquesta herència mitjançant un requeriment de declaració d’hereus abintestat.

La declaració d’hereus abintestat és un tràmit previ a l’adjudicació de l’herència i li correspon fer-la al notari mitjançant una acta de notorietat. Qualsevol persona que tingui interès legítim en l’herència pot iniciar el procés.

Sí, qualsevol que hagi estat cridat a una herència pot repudiar-la o renunciar-la manifestant-ho davant notari mitjançant una acta de renúncia.

La legítima d’una herència és la porció de béns de l’herència que es troba reservada per la llei a determinats hereus, anomenats per aquesta raó hereus forçosos o legitimaris.

Nosaltres ho gestionem per tu

Gestión de herencias y testamentos, Riguel

Truca’ns al 93 302 76 19
o si ho prefereixes, et truquem

FIS-STATION, S.L com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de remetre't la nostra newsletter amb novetats comercials sobre els nostres serveis. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.

Compare listings

Compare