Gestió documental de decessos

El nostre servei Legal Plus inclou la tramitació de tota la documentació necessària posterior a una defunció. Les gestions de les quals ens fem càrrec són:

Partida literal de defunció

Certificat d'últimes voluntats

Certificat de cobertura d'assegurances

Primera consulta informativa herència

Partida literal de defunción, Riguel

Partida literal de defunció

Ens encarreguem de sol·licitar-la al Registre Civil. És el document que certifica la defunció de la persona i és el document que precisarem per a realitzar la resta dels tràmits.

Certificat d'últimes voluntats

Ens encarreguem de sol·licitar-ho al Ministeri de Justícia. És el document que acredita si el difunt va atorgar testament, davant quin notari i en cas de ser així si es va realitzar alguna modificació.

Certificado últimas voluntades, Riguel
Certificado cobertura de seguro, Riguel

Certificat de cobertura d'assegurances

Ens encarreguem de sol·licitar-ho al Ministeri de Justícia. És el document que acredita si el difunt tingués alguna assegurança de vida/accident. No es pot sol·licitar abans de transcórrer tres setmanes des de la defunció.

Seguretat Social*

Ens encarreguem de sol·licitar-ho a la Seguretat Social. Tramitem la baixa de la prestació de la Seguretat Social, així com la sol·licitud de la prestació de supervivència viduïtat i orfandat.

*No ens encarreguem de les prestacions no contributives, pagues de la Generalitat i pensions de funcionaris.

Seguridad social, Riguel
Primera consulta informativa herencia, Riguel

Primera consulta informativa herència

Ens encarreguem d’aclarir els primers dubtes a prop del procés que comporta l’herència, sent el mateix l’acceptació d’herència (testada o intestada), mediació successòria entre familiars en cas de ser necessari, reclamació de drets legitimaris, tramitació i mediació amb entitats bancàries i cobrament d’assegurances de vida, etc.

Truca’ns al 93 302 76 19
o si ho prefereixes, et truquem

FIS-STATION, S.L com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de remetre't la nostra newsletter amb novetats comercials sobre els nostres serveis. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.

Compare listings

Compare